Historie

Friis Autocenter A/S

Virksomheden blev oprindeligt startet af Carsten Friis tilbage i 2000, hvor han købte Pava på Treldevej 150.

Efter nogle år kom sønnen Thomas til og hurtigt voksede vi ud af lokalerne på Treldevej. Knud Ågårds Autoværksted på smedevænget 2 blev overtaget og vi gav det navnet Pava Autocenter. Pava faciliteterne på Treldevej blev i starten blot forpagtet ud og efterfølgende solgt.

I dag har vi skiftet navn til Friis Autocenter, en ændring der kom 1 januar 2011, efter at Thomas Friis blev medejer af virksomheden. I juli 2016 fik vi endnu en gang vokseværk og byggede nyt domicil på Nordre Kobbelvej 5, hvor vi stadig den dag i dag føler os hjemme. Flytningen betød for os en udvidelse i plads til både værksted og bilsalg.

Det har betydet at vi har haft faciliteterne til at sikre vores udstyr er up-to-date, samt giv vores ansatte muligheder for at uddanne sig yderligere inden for bil-elektronik, som gør os i stand til at give kvalificeret rådgivning og den 5-stjernede service vi gerne vil tilbyde jer.

Siden flytningen i 2016 har vi haft travlt, senest er vi blevet et certificeret el- og hybridbils værksted, hvilket vi er utrolig stolte af, da det betyder vi kan give jer en endnu bedre service.

Meget er der også sket bare i år, i 2021 valgte Thomas Friis at købe Carsten Friis ud af virksomheden og står nu som ene ejer af virksomheden.

Vi ser frem til at se jer!