Friis Autocenter

Uanset hvem du er og hvad for en bil du har, handler vores service om, at du som kunde oplever ægte engagement, rigtig god og brugbar information, reelle valgmuligheder og præcis dokumentation – Det kalder vi almindelig sund fornuft.

Vi forholder os til dine ønsker og behov og allerede ved tidsbestilling får du en prisindikation på reparationen hvis det er muligt. For os er afstemning af pris og tidsforventning, starten på en god service oplevelse.

Der er sammenhæng mellem vores priser og vores ydelser, det betyder at du får værdi for dine penge hos os. Vi gør det vi er gode til – vi har det rigtige udstyr og forebygger ubehagelige overraskelser for vores kunder. For os er Rigtig udstyr og veluddannede mekanikere er for os en forudsætning for god kundeservice.

Hos os får du en optimal serviceret bil, hvor fabrikkens forskrifter er fulgt. Vi dokumenterer at service er udført efter glædende forskrifter og du får de rigtige stempler i servicebogen. Vores værktøj og udstyr bliver løbene kontrolleret. Du kan derfor være sikker på, at målinger og indstillinger bliver udført korrekt første gang.

Vi tilbyder altid en detaljeret gennemgang af din faktura og dokumentation. Derudover rådgiver vi dig om  fremtidige service og reparationsbehov, så du kan få overblik over din biløkonomi.

Vores opgave er at holde dig sikkert og problemfrit kørende.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vi elsker at lave din bil.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_Vejhjælp2017.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Webasto
  • Bridgestone
  • Autokonzept

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net